Restaurant
el Palau Vell

El Restaurant el Palau Vell des de 1998 està al seu servei fent-lo sentir com a casa seva. Des d’un informal esmorzar diari fins a un sopar a la carta passant per tots els nostres serveis, treballem per oferir-los la millor relació qualitat preu a la nostra cuina.

Restaurant
amb història

El 1997 José Martín Bautista amb la seva dona Mª Antònia Canals Madinabeitia i el seu fill José Martín Canals, van fundar al Palau Vell Restaurant, després de més de 40 anys d’experiència en el sector de l’hostaleria.

Actualment José Martín Canals continua el negoci familiar, havent adaptat a les necessitats actuals dels clients i del món de l’hostaleria, introduint novetats en la gestió i liderant un equip de professionals. Aquestes adaptacions, tant en l’espai com en la seva cuina, sempre han respectat l’origen i l’essència de Palau Vell Restaurant.

El Palau Vell Restaurant és un projecte fet realitat gràcies a l’experiència i capacitat dels meus pares i la il·lusió de tota la família. Quan vem tenir l’oportunitat no vem dubtar que seria aquí, al nostre barri, on vaig néixer i créixer, al Palau. Davant d’aquest gran repte vaig trobar la inspiració en tot el que em van ensenyar d’aquest ofici: qualitat de producte, servei al client, respecte a les persones, treball dur i, per suposat, sempre innovar. Bon profit!
Josep Martín | El Palau Vell

Casa senyorial
del segle XIX

El Palau Vell Restaurant està situat en una casa senyorial de principis del segle XIX situada a l’històric “Barri del Palau” de Sant Andreu de la Barca (Barcelona), barri que té els seus orígens en una vil·la romana.

En aquest magnífic entorn trobem diverses masies tradicionals catalanes amb un encant especial que realcen, encara més, la singularitat d’aquest “barri” i ens trasllada la imaginació a la vida al camp d’altres temps.