Treballa amb nosaltres

Uneix-te al nostre equip del El Palau Vell i descobreix una experiència gastronòmica única!

Busquem professionals apassionats per la cuina i amb ganes d’aprendre. Si gaudeixes treballant en equip i t’apassiona el servei al client, volem conèixer-te! Oferim un entorn dinàmic i emocionant, on podràs créixer i desenvolupar-te. Si ets responsable, dinàmic/a i comparteixes la nostra passió, uneix-te a nosaltres! Envia’ns el teu currículum i forma part de la nostra família a El Palau Vell.

T’esperem!

Puja el teu currículum en format PDF (Máxim 5 MB)

Finalitat: Respondre als requeriments dels usuaris del Palau Vell Restaurant SL. Com ara, respondre la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web.

Responsable: El Palau Vell Restaurant SL

Aquesta web compleix rigorosament amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglamento de desarrollo de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE ó LSSI).